Nina

Mama Nina in het rieten mandje, Nemo op de krabton en Niki en Nana bij mekaar op tafel. Ze doen het nog steeds geweldig en beginnen ook meer en meer hun draai te vinden bij de andere speelmakkers en zeker op bed zijn het allemaal de beste vrienden

=============================

Mama Nina en haar drie eigen kittens kregen samen een liefdevolle thuis bij grote dierenvrienden. Het is zalig om het gezinnetje samen te zien genieten op hun nieuwe adres.

=============================

Nina is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 03/2016. Ze kwam toe met drie kittens en voedde uiteindelijk zeven kleintjes op. Een toegewijde mama én een schat voor mensen. Honden, soortgenoten, het kan haar allemaal niet deren. Kortom: een heel tof en makkelijk poesje dat veel liefde te geven heeft.

Nina hangt nog steeds aan haar kittens niettegenstaande deze al heel zelfstandig zijn. Het zou dan ook schitterend zijn als ze met één van haar eigen kittens geplaatst zou kunnen worden.

Een tuin is een noodzaak en liefst een kattenluik als het even kan want ze houdt naast kroelen van wat zelfstandigheid. Een klein poesje van gestalte maar groot van hart én kunnen!