Pallieter

Pallieter mag zijn leventje in alle rust gaan verder zetten bij lieve dierenvrienden die begrip hebben voor zijn wat schuwere houding. 

============================

Pallieter is een gecastreerde kater, geboren ca 07/2006. De sukkelaar werd na de dood van zijn verzorger verbannen naar een schuur waar hij zo’n zestal maanden heeft doorgebracht. Hij kreeg er weliswaar om de x-aantal dagen eten maar zat er verder zonder gezelschap en licht. Toevallig én gelukkig kwamen mensen erop uit en zo kwam Pallieter bij ons terecht.

In het begin was hij erg angstig wat niet meer dan logisch is na zo’n ervaring. Het duurde hem enkele maanden om terug wat zelfvertrouwen te krijgen en nu is het hoge tijd om een nieuw leventje te starten voor deze lieverd. Pallieter verstopt zich nog steeds achter kasten en stoelen maar dat is gewoonweg doordat het hier voor hem te druk is. Hij is immers een rustig leventje gewend geweest bij zijn overleden baasje en daar droomt hij nu van: opnieuw een liefdevolle en rustige thuis waar hij aandacht krijgt en vertroeteld wordt.

Deze zachtaardige jongen verkeert in prima medische gezondheid. Hij is bovendien geen vrijbuiter maar we voelen wel aan dat hij een terras zeker kan appreciëren. Een mooie foto van hem maken is momenteel nog moeilijk maar dat betekent niet dat hij geen mooie jongen is!