Pol

Pol mocht samen met Prunella verhuizen naar een rustige thuis. Daarmee zijn zij de eerste van het groepje van zeven dat het geluk trof geadopteerd te worden. Hopelijk vinden hun lotgenoten ook gauw een geschikt plekje.

==================================

Pol is een gecastreerde kater, geboren ca 08/2013. Hij is één van de zeven poezen die gedurende een jaar hun verzorgers hebben moeten missen. Hun beide verzorgers op leeftijd overleden op korte tijd en de poezen bleven verweesd achter. Gedurende een jaar werden ze verzorgd door de buren maar al die tijd zagen ze verder geen mensen.
Allen hebben ze tijd nodig om zich aan te passen wat niet abnormaal is gezien de omstandigheden. Voor elk van hen zoeken we rustige gezinnen want ze zijn een leven gewend geweest bij mensen op leeftijd die geen kinderen over de vloer kregen. De poezen zijn gewend om binnen te leven, al hebben sommigen toch de neiging om graag eens buiten te gaan.

Het liefst zouden we deze poezen twee aan twee zien vertrekken omdat ze in groep geleefd hebben en de kans groot is dat ze anders soortelijk gezelschap zullen missen. Kandidaat adoptanten die reeds een poes in huis hebben, komen eventueel ook in aanmerking op voorwaarde dat de poes des huizes niet te dominant is. Dit wordt steeds in overleg bekeken.

Pol houdt van aandacht geven en krijgen nu hij eindelijk terug wat levensvreugde krijgt.  Net zoals de anderen heeft hij een moeilijke tijd gekend en ook voor hem is het de hoogste tijd om een nieuw geborgen plekje te zoeken waar hij zijn leventje in gezelschap kan doorbrengen.  Tot nu toe vraagt Pol niet om buiten te gaan.