Bolliewollie

Bolliewollie heeft haar ideale thuis gevonden bij twee jong gepensioneerde dierenvrienden die hele dagen ter beschikking zijn van deze prinses. Beter kon ze het niet treffen.

=====================================

Bolliewollie is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 03/2014. Ze werd afgestaan omdat ze bij de eigenaar geen rust meer vond. Sinds er heel wat veranderingen ontstaan zijn binnen het gezin leed ze aan verlatingsangst waar door ze erg rusteloos werd.

Sinds haar aankomst bij ons is ze een superlieve aandachtvrager die erg gerust is. Andere poezen is ze niet gewend maar we zijn er zeker van dat ze een soortgenoot op prijs zou stellen op voorwaarde dat deze niet dominant is. Met kinderen kan ze het heel goed vinden; daar is ze tevens mee opgegroeid. Op haar vroegere thuis ging ze niet veel buiten omdat ze daar angst had van dominante buurtpoezen maar we merken dat wat ruimte haar toch wel goed doet. Een tuin waar ze vrij in en uit kan lopen, zou haar zeker goed doen.

Verder heeft ze een liefdevolle thuis nodig waar standvastigheid heerst en waar ze niet teveel alleen moet zijn. Een enorm schat voor iemand die veel tijd kan doorbrengen met haar.