Pommelientje

Pommelientje kreeg een liefdevolle thuis bij bezorgde dierenvrienden. Na amper één dag geniet ze al volop van de aandacht waarmee ze haar omringen. De adoptanten kwamen van omgeving Aalst en hadden dus een hele autorit voor haar over.

=====================================

Pommelientje is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 07/2011. Dit sukkeltje heeft al heel wat meegemaakt in haar jonge leventje. Ze geraakte op de dool en kwam zo op een zwerfplek terecht waar een dierenhater klemmen plaatste.  Pommelientje verloor hieraan haar linker achtervoetje. De kranige meid heeft zichzelf bevrijd door haar voetje los te trekken. Toen belandde ze in een donkere garagebox waar haar vinder haar trachtte te verzorgen en te behoeden van nog meer leed. Lief en sociaal als ze is, kwijnde Pommelientje daar weg en zo kwam ze hier terecht. Ze is super aanhankelijk en zal nooit krabben of bijten; een gouden karakter!  Bij haar vinder bleek ze allergisch te reageren op voeding maar sinds ze hier is en mee eet van de droogvoeding is er geen enkel probleem. Ze eet uit zichzelf geen natvoer wat ze mogelijk moeilijker verteerd. En maak je geen zorgen over het gebrek aan haar voetje; ze mankt een klein beetje maar ze heeft er verder helemaal geen last of pijn van.

Ideale thuis voor deze superbrave meid is een plek waar ze veel aandacht krijgt. een hele dag knuffelen is voor haar geen probleem. Maar ze kan evengoed haar plan trekken alleen als het moet hoor. Haar hoor je niet klagen… ze heeft andere tijden meegemaakt. Pommelientje vraagt absoluut niet om buiten te gaan en kan dus eventueel op een appartement leven.