Pussy

Pussy werd vandaag uitgekozen als gelukkige en mag zaterdag verhuizen. Als enige poes zal hij verwend worden door zijn nieuwe verzorger die al heel hard naar zaterdag uitkijkt, de dag van de grote verhuis. Het zal Pussy goed doen om terug een eigen thuis te hebben!

======================================================

Pussy is een gecastreerde kater, geboren ca juni 2011. Hij werd afgestaan wegens verhuis naar een appartement. Pussy was gewend om ook buiten te gaan. Eigenlijk had hij jaren geleden ervoor gekozen om bij de mensen aan te kloppen als zwerver die hem binnen namen. De sukkelaar moet nu terug op zoek naar een nieuwe plek waar hij zijn leventje zorgeloos kan verder zetten en dit keer zijn wij er gelukkig om hem te helpen. Pussy is een lieverd maar is niet zelfzeker. Met vrouwen komt hij snel los en voelt hij zich gerust maar zodra er mannen in de buurt zijn dan merken we dat hij eerst angstig wordt. Even later komt hij weliswaar terug tot rust. Mannen moeten hem dus met heel zachte hand benaderen en dan gaat het prima.

Pussy wil amper eten en is dus zwaar onder de indruk van wat hij nu weer doormaakt. Daarom hopen we van harte dat hij snel terug tot rust mag komen in een rustige en liefdevolle omgeving die hij zijn thuis mag noemen.