Snow

Snow is een gecastreerde kater, geboren 08/2018. Hij werd slachtoffer van een huisbaas die dieren haat en de eigenaars per direct de opdracht gaf om de kat dezelfde dag nog weg te doen. Een schrijnend verhaal want de huurders konden zich geen problemen veroorloven en alle pogingen tot overleg werden in de kiem gesmoord. Allebei zwaar onder de indruk en met veel verdriet hebben ze Snow afgestaan en nu moeten ze verder zonder hun lieve poes. Dit is inbreuk op de privacy! De verhuurder heeft totaal geen recht om dit te eisen maar wat als die persoon zo slecht is dat hij zijn huurders in de greep houdt door slechts een jaarlijks contract te geven?! Echt een schande dat je op die manier mensen uitbuit. Er woont in het gebouw nog iemand met een hondje en toen de mensen daarop wezen, zei hij doodleuk dat die hond stokoud is en één van de dagen wel zou dood zijn. Dan was alles diervrij…

In dit geval is natuurlijk Snow wel een slachtoffer maar ook zeker de twee eigenaars die hem dolgraag zagen. Misschien is het zelfs wel veel erger voor de mensen hier want Snow was vrij zelfzeker en wist zich al gauw te “verkopen” aan kandidaat adoptanten. Hij heeft zijn nieuwe leventje al gauw terug gestart maar voor de mensen die hem hebben moeten afstaan, zal het nog lang een spoor van verdriet nalaten.

We hebben er alleszins voor gezorgd dat hij een liefdevolle thuis kreeg. Dat is de enige troost die we hen kunnen bieden helaas.