Rikki

Rikki heeft opnieuw een thuis gevonden waar ze wel de nodige zorgen zal krijgen en niet voor een blaasontsteking gedumpt zal worden.

===============================

Deze sukkel werd na zes maanden adoptie in koelen bloede terug gebracht door haar bejaarde adoptanten omdat ze last had van een blaasontsteking! Net nu ze zo blij was met haar eigen rustige thuis wordt ze afgedankt omdat ze niet direct reageerde op de antibiotica die de dierenarts voorschreef.

Rikki is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 04/2008.  Naar mensen toe is ze heel sociaal. Ze voelt zich het best in een gezin zonder soortgenoten maar ze is geen vechtersbaas ten opzichte van andere poezen. Dominante poezen die haar pesten, verdraagt ze echter niet. Rikki zet graag eens een stapje buiten maar stelt menselijk gezelschap ook zeer op prijs. Rikki kan ook binnen leven als ze maar niet gedumpt wordt omdat ze iets zou mankeren…

Ondertussen krijgt ze gepaste medicatie die haar wél van de vervelende blaasontsteking af kan helpen. Natuurlijk is de stress van weer een verhuis en de opvang hier in een al te drukke omgeving voor deze lieverd niet de ideale omgeving voor haar om te recupereren. Daarom hopen we dat ze snel een thuis mag krijgen; al is het eerst in pleegouderschap totdat ze weer helemaal terug de oude is. Alles beter dan hier in eenzaamheid apart te moeten  zitten.