Roefke

Roefke heeft haar geluk én hopen aandacht gevonden bij grote dierenvrienden. Na één dag had ze zich al in de zetel genesteld en kwam ze haar aandacht opeisen bij haar nieuwe personeel.

=========================

Roefke is een gesteriliseerde kattin, geboren ca 06/2007. Wegens overlijden van haar baasje kwam ze er alleen voor te staan en werd ze samen met lotgenoot Rufus op straat gevonden. Ze werden opgevangen bij onze collega’s van Het Blauwe Kruis waar ze allebei echter wegkwijnden en telkens weer ziek werden van stress en ontbering. Gelukkig hebben ze zich hier snel herpakt en genieten ze terug van een huiselijke omgeving. Het is nu hoge tijd dat beide lieverds opnieuw een eigen knus plekje vinden waar ze vertroeteld worden; iets waar ze zo gek op zijn!

Roefke en Rufus kunnen het weliswaar goed met mekaar vinden; toch lijkt het ons geen noodzaak dat ze samen blijven. Vooral menselijke aandacht is voor hen prioriteit. Geen van beiden vraagt om buiten te gaan dus we vermoeden dat ze dat in het verleden ook niet echt gewend waren.

Roefke is een hele rustige poes wat wel wat typerend is aan het ras. Haar oogjes staan nog wat waterig door de operatie die ze kortelings kreeg omwille van onderste oogleden die naar binnen krulden. Dat is nu gelukkig verholpen.