Rufus

Rufus kreeg net zoals zijn lotgenoot Roefke een gouden thuis. Nog dezelfde dag lag hij op schoot waar hij zijn personeel geiselde voor de rest van de avond. Beiden zijn terecht gekomen bij mensen die zich niet blind staarden op hun uiterlijke schoonheid dan wel om hun karakter en omwille van het feit dat ze een wat ouder dier een liefdevolle thuis wilden bieden.

==================================

Rufus is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2007. Hij is de lotgenoot van Roefke; samen werden ze op straat gevonden na de dood van hun baasje. Hoewel Rufus en Roefke goed met mekaar kunnen opschieten, lijkt het geen noodzaak dat ze samen geadopteerd worden. Net als Roefke heeft Rufus een erg zachtaardig karakter. Hij is tevens erg sociaal met soortgenoten én honden. Rufus heeft geen behoefte aan buiten gaan dus we vermoeden dat ze dit niet echt gewend zijn. Menselijke aandacht is wel belangrijk! Ze smeken om een aaibeurt.

Wie Rufus adopteert moet zijn vacht consequent minstens één maal (liefst meermaals) per week goed uitborstelen.  Hij oogt jonger als zijn lotgenootje maar dat is vermoedelijk door de droevige oogjes die Roefke erop na houdt. Zij heeft immers pas een operatie ondergaan wegens naar binnen toe ingroeiende onderoogleden.