Rosse Max

“Onze rosse Max” kreeg een liefdevolle thuis! Hij voelde ziche r direct thuis en geniet nu van een prinsenleven

=======================================

De antibiotica is aangeslagen en Max voelt zich terug prima. Nu is het de hoogste tijd dat deze super lieve senior een liefdevolle thuis krijgt waar hij van zijn oude dag in alle rust en zonder zorgen kan genieten!

Max heeft totaal geen problemen met soortgenoten, hoewel een grote groep uiteraard zijn rust niet ten goede komt. Hij kan ook zeker met kinderen om maar evengoed telt hier ook het aspect van rust. Met honden is hij voorzichtig omdat hij dat waarschijnlijk nooit gekend heeft, maar als ze hem in zijn waarde laten en niet achter hem aan lopen, zal hij ze snel leren vertrouwen.

Het allerbelangrijkste voor Max is aandacht en liefde!

===========================================

Wat doe je als je ouder wordt en je dier ook? Volg aub niet het voorbeeld van de baasjes van deze super lieve Max! De zeventigjarige eigenaars vertrokken op vakantie, hadden ondertussen alle materiaal van de kat weggegooid en de dochter de opdracht gegeven om hem de dag na hun vertrek naar de dierenarts te brengen om in te laten slapen. Ik ben ervan overtuigd dat je begrijpt dat ik die bejaarde mensen hetzelfde lot toewenste.

Het resultaat was een totaal onthutste poes die totaal niet begreep wat hem werd aangedaan. Na twaalf jaar als enige poes in huis plots geen kattenbak meer vinden en dan uit zijn vertrouwde omgeving weggehaald worden om vervolgens terecht te komen in een bende soortgenoten… is het dan vreemd dat hij zich wegsteekt en zich geen raad weet?

We vangen hem nu zoveel mogelijk op maar we konden helaas niet verhinderen dat hij door de stress al heel snel ziek werd. Dat is nu gelukkig onder controle maar we moeten echt heel veel met hem bezig zijn zodat hij de moed niet zou verliezen. De schoondochter was echt begaan met Max en trok dan ook aan de noodbel. Zonder haar was Max dus ingeslapen. Zij vertelde ons dat hij zo’n schat is ook naar de kleinkinderen toe en inderdaad: Max doet geen vlieg kwaad!

Hij luistert naar zijn naam dus die moeten we behouden. Gezien we echter een blinde Max hebben die ook erg goed naar zijn naam luistert, zorgt dat wel eens voor reactie van twee “Maxen”. We hebben nu onze zwarte Max en Rosse Max…

Zodra we gerust kunnen zijn in de gezondheid van Rosse Max hopen we oprecht nog een thuis voor hem te vinden want hij voelt zich zo’n onrecht aangedaan én terecht! Deze lieverd verdient een eigen thuis!