Sarman Junior & Boncuk

Beide lieverds kregen dankzij de vermelding op de website onder rechtstreekse plaatsingen een liefdevolle thuis.

================================

Sarman Jr. is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren op 28 april 2013. Haar broer Boncuk is gecastreerd. Deze twee lieverds zijn een leven binnenhuis gewend. Ze hebben sinds kitten samen geleefd en moeten dus ook samen blijven. Hun eigenaar staat hen met veel verdriet af maar gezien ze naar het buitenland moet verhuizen en de trip te zwaar en lang voor hen zou zijn, is het voor de dieren de beste oplossing om op zoek te gaan naar een geschikt adoptiegezin.

De zus is zeer sociaal in omgang en verwelkomt vreemde mensen. Ze is ook goed in omgang met kinderen en kan het goed vinden met rustigere honden. Ze praat graag en houdt van knuffelen.

Broerlief is evenals zijn zus heel lief en sociaal maar is wat voorzichtiger met nieuwe mensen. Hij volgt het voorbeeld van zijn zus voor wie hij heel zorgzaam is. Eens hij de nieuwe mensen kent, is hij zeer aanhankelijk en geeft hij knuffels en likjes. Dan gaat hij nog verder als zijn zus. Boncuk is wel angstig tov grote honden terwijl kleine en rustige honden geen enkel probleem vormen.

Wil je graag meer informatie of zou je graag kennis maken met deze poezen, bel ons dan even op (0476/951998)  en we geven je de gegevens door van de eigenaar.