Senjo

Wat een hartverwarmende reacties kregen we voor Senjo! Resultaat is dat ze sinds vanmiddag op haar nieuwe plekje zit waar ze tot rust kan komen als enige poes.

Dank aan iedereen die zich aanbood om Senjo te helpen. Er zijn nog heel wat oudjes die hopen op een warm plekje en veel verwennerij dus als je op die manier wil helpen dan zijn er zeker nog gewillige kandidaten! Laat het ons aub weten!

=============

De dame die haar van straat raapte, liet ons net weten dat Senjo zo goed als blind is wat natuurlijk haar houding tov andere poezen kan verklaren.

=============

Senjo is een gesteriliseerde senior van 17 jaar. De sukkel werd van straat geplukt en woog nog amper 1,4 kg. Na enkele dagen aan het infuus bij de dierenarts kwam zij er bovenop. Enkele weken later meldde de eigenaar zich. Toen bleek echter dat de eigenaar niet eens wist vanaf wanneer zij weg was en dat hij liever afstand deed.

De seniorpoes heeft naar ons aanvoelen geen al te beste thuis gekend. Het grootste deel van de dag slaapt zij in de zetel waar ze erg van geniet niettegenstaande ze zo goed als altijd haar leven buiten heeft doorgebracht. Als ze eten krijgt, vliegt ze erop als bezetene dus ook de luxe van voldoende en tijdig eten krijgen, kende de sukkel tot voor kort niet.

We merken dat zij moeilijk is in omgang met soortgenoten dus het liefst zou ze bij iemand terecht komen die geen andere poezen in huis heeft.

Hopelijk mag ze nog wat verder genieten in iemands zetel!?