Sissey

Sissey heeft een jaar mogen genieten van haar luxe leventje hier maar helaas kwam er veel te snel een einde aan. Haar zwakke gezondheid in combinatie met acuut nierfalen hebben haar het leven gekost. We moeten ons optrekken aan het feit dat Sissey echt wel gelukkig was in de tijd die ze hier doorgebracht heeft na het zware zweversbestaan dat ze voordien gekend heeft.

==============================================

Bij ons sinds 02/12/2018

Sissey was een ouder zwervertje met serieuze gezondheidsproblemen. Erg mager en onderkomen deed ze haar intrede. Het grootste probleem was echter de chronische luchtweginfectie die het haar al enige tijd erg moeilijk maakte. Dat was ook de reden waarom Sissey van straat werd geplukt.

Na een doorgezette behandeling met medicatie is dat probleem onder controle. In de wintermaanden zal ze mogelijk wel een opflakkering krijgen maar het voordeel is dat ze nu warm zit in plaats van in weer en wind. Daarenboven kunnen we ingrijpen zodra het nodig zou zijn.

Bij aankomst stak Sissey zich zo ver mogelijk weg om toch maar geen mens tegen het lijf te lopen. Pas na maanden was ze echt te bewonderen, weliswaar vanop een afstand. De kleine dame is echt een schoonheid met haar lange grijze haartjes die we helaas nog niet hebben kunnen glad strijken. Of dat er ooit van zal komen, is maar een vraag. Zeker is wel dat ze geniet van haar onbezorgde en toch vrije leventje: kijk maar!