Sloppie

Update 06/02/2023: Ongelooflijk maar waar: na bijna vijf jaar was het zover dat Sloppie mensen opzocht. Het was zo’n ommekeer dat we de indruk hadden dat ze meer aandacht vroeg dan wat wij haar konden geven. Toen ze zich voor de voeten gooide van adoptanten die gezelschap zochten voor een poes die ze eerder bij ons adopteerden, wist ze hen te overtuigen om voor haar te kiezen.

We lieten nog eerst haar tandjes oppoetsen zodat ze in schoonheid kon vertrekken en daar ging ze…

Zopas kregen we ook het goede nieuws dat Sloppie stilaan begint rond te lopen in haar nieuwe omgeving. Een hele stap voor haar maar wel één naar meer aandacht en knuffels!

Zo zie je maar: zeg nooit “nooit”!  Wetende hoe angstig ze in het begin was, zijn we uiteraard heel blij voor haar hoewel we haar sowieso missen in de groep.  Zolang zij ons niet mist, is de missie volbracht.

=============================================================

Sloppie was een zwervertje in de tuin van een inmiddels dementerende dame. Iemand nam de zorg op zich om het poesje dagelijks eten te gaan geven maar eens ze haar rug draaide, kapte de oudere dame alles over de haag voor de hond van de buren. Zo kon het echt niet verder.

Helaas was Sloppie het daar al wel jaren goed gewend en voelde ze zich goed in die bekende omgeving. Door de verhuis hierheen was ze helemaal van de kaart.

Sloppie is sinds mei 2018 bij ons en blijft een bange bliksemschicht voorlopig. We merken wel dat ze optrekt met de anderen en dat ze goed eet. Geen reden tot onrust dus maar toch hopen we stiekem dat ze ons vroeg of laat wat vertrouwen wil schenken.