Staf

Staf vertrok samen met Guga naar een adoptant die jaren geleden bij ons poezen adopteerde.  Nu hun poezengroepje herleid was tot één stond hun hart en huis weer open voor twee lieverds.

================================================================

Staf is een gecastreerde kater van ca 6 jaar.  Hij kwam uitgehongerd toegelopen bij iemand die reeds een poes had die niet opgezet was met het gezelschap van de zwerver.

De sukkelaar zat smekend aan het raam want hij was eerder wel zeker een huiselijke thuis gewend. Staf bleek Felv positief te zijn en mogelijk is hij daarvoor op straat gedumpt. Staf heeft echter totaal geen ziekteverschijnselen en kan dus evengoed oud worden zonder problemen. Hij heeft ook totaal geen problemen met  soortgenoten en is eerder onderdanig.

Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was, kwam hij terecht bij iemand die hem in huis wilde nemen maar hier ging het fout toen de sukkelaar niet direct op een gesloten kattenbak durfde te gaan. Zo kwam hij bij ons terecht en kreeg hij een open kattenbak die hij direct in gebruik nam. Enkele dagen later konden we de kap op de bak zetten en verliep alles prima.

Nu hoopt Staf dat hij na al die avonturen eindelijk een rustig plekje mag krijgen waar hij kan genieten van vele knuffels en een warme schoot.  Hij houdt enorm van aandacht en schootzitten!