Moana, Mulan, Medusa

Alle drie kunnen ze rekenen op een liefdevolle thuis. De verhuis is later deze week gepland. Een volgende grote stap naar hun nieuwe leventje!

===========================================================

Deze drie kittens zijn lotgenoten en werden gered uit een onbeschermde omgeving.

Moana is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 16/05/2022.

Zij zal nog wel eens grommen of blazen, wordt (nog) niet graag opgepakt maar durft wel als eerste bij je te komen liggen, ze zoekt toenadering en is een echte speelvogel, zowel met kattenspeeltjes als met soortgenootjes en aan een simpele schoenveter kan ze echt niet weerstaan.

Mulan is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 16/05/2022. Ook hij is een speelvogeltje, haar mochten we na een week  in onze armen nemen, ze zoekt minder toenadering dan Moana maar laat zich gemakkelijker aaien.  Hij mist een achterpootje, of beter gezegd het onderste deel van 1 achterpoot. Ze werd zo gevonden zonder enig teken van wonde. Mulan heeft  dus nooit anders geweten en heeft er ook geen hinder van.

Medusa is het zusje van Mulan.  Zij is wat meer teruggetrokken, iets minder speels dan de 2 anderen maar heel zachtaardig, laat zich makkelijk aaien, pakken vindt ze nog wel eng