Ollie

Dank aan iedereen die reageerde! Het vervoer is geregeld en er is zelfs iemand stand-by in geval van ziekte. Ollie zal morgen dus tijdig op zijn afspraak aankomen en zich hopelijk snel beter voelen.

==================================================================

26/01/2023: We zoeken dringend iemand die morgen , vrijdag 27/01 Ollie naar de dierenarts te Kontich wil voeren voor een accupunctuurbehandeling. Hij wordt er verwacht om 13u15. Hij heeft helaas de laatste dagen weer veel last van verstopping en dus is het hoge tijd om hem nog eens terug verder te helpen met acupunctuur.

Wie wil rijden, mailt aub zo snel mogelijk naar info@hetdierenthuisje.be ; de behandeling duurt ongeveer een half uurtje waarna hij weer terug mee naar huis kan komen.

==================================================================

Sommige poesjes hebben het toch echt niet getroffen… Ollie weet er alles van! Hij kwam vandaag, 28/9 bij ons toe.

De lieverd werd geboren met ataxie én een te kleine aars. Dat is de eenvoudige uitleg want als je het medisch verslag leest, val je achterover. Hij werd binnen gebracht bij een collega opvang die alvast de eerste medische zorgen toedienden. Ollie’s toestand zou echter niet meer veranderen: hij zou altijd ontlasting laten vallen omdat hij er geen controle over heeft dus zat hij in de opvang te wachten voor niets… hij zou nooit een adoptant vinden.

Ollie is nog maar een vijftal maanden oud. Twee maal per week moet hij naar de dierenarts waar onder narcose zijn aarsje wordt opgerokken. Ondertussen is het al zover dat hij kan ontlasten zonder laxeermiddel. Wel krijgt hij malse voeding en wat olierijke lekkernijen. Niet leuk natuurlijk maar Ollie is niet anders gewend en hij is de vrolijkheid zelve! Je houdt het niet voor mogelijk.

Toen we de vraag kregen, twijfelden we aan de dierwaardigheid maar eens we hem zagen, waren we overtuigd dat we er alles aan moeten doen om Olli een leuk en zorgeloos leventje te schenken.

Concreet betekent dit 2 bezoeken per week aan de dierenarts. Dat is iets wat we vanaf vandaag vast moeten inplannen.

We hopen van harte dat Ollie mag rekenen op steun van lieve meters en peters want natuurlijk zal hij Het dierenthuisje wat centjes gaan kosten. Elk centje is dan ook héél welkom. Ollie zal je met volle overtuiging een warme knuffel geven als je hem komt opzoeken. Hij verdient het écht!!!

 

pas toegekomen en al goed aan het smullen: