Wilma, Winter & Whisper

01/10/2022: Ken je dit trio nog? De drie zwarte kittens die we vorig jaar tegen de vreselijke ziekte “Fip” moesten behandelen? Welnu, ze worden vandaag één jaar!

Onlangs werd Wilma en Whisper gesteriliseerd maar Winter moest nog even uitgesteld worden. Hij herviel immers een tweetal maanden geleden maar dit keer leed hij aan neurologische Fip. Gelukkig waren we er op tijd bij en bleek na een week behandelen dat hij het zou redden. Even zag het er heel slecht uit voor deze lieverd want hij kon nog nauwelijks stappen.  We zijn alleszins heel blij dat we hem er doorheen hebben gehaald. Winter is nu aan de laatste 2 weken medicatie bezig.

Hiermee is hij ook meteen zowat de duurste kostganger. Twee Fipbehandelingen waarvan de laatste aan 30€/dag en dat gedurende 84 dagen… reken maar uit. Neurologische Fip vraagt een behandeling met dubbele dosis en ondertussen was Winter natuurlijk al een grote poes geworden waardoor hij maar liefst drie pillen per dag moest krijgen. Eén pil kost 10€…

Het lijkt erop dat hij het weet want sinds zijn herstel is hij eens zo lief en aanhalig geworden.  Wilma, Whisper en Winter; drie grote schatten die we vandaag extra gaan verwennen met lekkers én verjaardagsknuffels!

Hier zie je ze in actie

=============================================================

We noemen ze ook wel onze drie musketiers… Wie heeft nog niet van hen gehoord? Deze lieverds overwonnen dankzij de 84dagen durende behandeling de vreselijke ziekte “FIP”. Mama was eraan gestorven. Voor haar kwam alle hulp te laat maar deze drie lieverds zijn helemaal genezen. Ze genieten met volle teugen van hun jonge leventje zoals elk poesje van een half jaar oud. Natuurlijk zijn ze erg verwend.  In deze maxi speeltuin waar alles kan en niks moet, zijn ze hun olijke zelf. Ze halen de gekste toeren uit maar zijn evengoed met momenten super lief en hangerig aan mensen.

Voorlopig zijn ze vaste bewonertjes want nu moeten ze nog 84 dagen “bewaakt” worden. Eens ze die periode door zijn dan kunnen ze in principe op eigen pootjes verder.

hier enkele beelden zodat je mee kan genieten:

 

even alles uit de weg ruimen om te poetsen… hulp verzekerd!