Storm

Houwie en Storm hadden geen geluk en zaten na enkele weken nog steeds te wachten op een mogelijke dierenvriend die hen een rustige thuis zou gunnen. Het duurde te lang en we besloten ze vrij te laten op het terrein. Vrij snel zijn ze opgegaan in de groep en voorlopig zien we hen af en toe bij het voederen. Ze lijken wel te genieten van de vrijheid wat ons niet verbaasd na jarenlange opsluiting in een huis met meer dan dertig lotgenoten.
Wie Houwie en/of Storm wil steunen zodat ze zorgeloos kunnen genieten, is welkom om hun meter/peter te worden!

=============================================================

Storm is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 06/2015. Ze maakt deel uit van een grote groep poezen die toekwam nadat hun verzorgster op leeftijd opgenomen is in het ziekenhuis door een gecompliceerde beenbreuk. In totaal verzorgde de vrouw zo’n 35 poezen. Momenteel is de eerste groep van negen gearriveerd. Vermoedelijk volgen er nog zo’n 12tal. Ze werden allemaal binnen in huis gehouden zonder mogelijkheid om buiten te gaan. We vrezen echter dat er een aantal poezen gedwongen werden tot een binnenleven terwijl ze veel liever ook buiten zouden gaan. We zijn dus voorzichtig om te zeggen dat ze binnen kunnen leven.
We kregen gelukkig aardig wat informatie via de dochter die de poezen ook goed gekend heeft. Zo weten we welke poezen best bij elkaar geplaatst worden zonder dat ze weken in de opvang moeten verblijven voordat ze geadopteerd kunnen worden.

Storm is een schuchter poesje dat zich liefst afzijdig houdt van mensen. We zijn wel de mening toegedaan dat zowel Storm als Houwie, de twee bangere poesjes van deze groep, wel vertrouwen kunnen krijgen als ze in een normale huiselijke omgeving kunnen terecht komen. Uiteraard moet hun adoptant zich wel bewust zijn van het feit dat het heel wat tijd kan duren alvorens het vertrouwen er zal komen. Ideale poesjes dus voor iemand die een goede daad wil doen en er niet mee zit als de poesjes genieten vanop afstand.