Trio Arthur, Francois & Moana

Arthur, Francois en Moana zijn 2 broertjes en 1 zusje, respectievelijk gecastreerd/gesteriliseerd en geboren ca 01/07/2018. Samen zijn ze opgegroeid in een kleine omgeving waardoor ze enorm op mekaar gesteld zijn. We beseffen dat het geen makkelijke opdracht is om hen alle drie samen te plaatsen maar we kunnen het voor hun welzijn toch maar proberen. Als we zien hoe vaak ze in mekaar verstrengeld slapen, met zijn drietjes spelen enz… is de gedachte dat één van hen alleen verder zal moeten gaan hartverscheurend.

Qua karakters vullen ze mekaar ook mooi aan: Moana is zelfzeker en komt graag aandacht geven en vragen. De twee broertjes zijn voorzichtig. Francois ontdooit eens hij geaaid wordt maar Arthur is angstiger. Nochtans was hij dat niet waar hij opgroeide dus we vermoeden dat hij gewoon onder de indruk is van de veranderingen. Dat maakt het ook erg belangrijk dat ze snel een huiselijke omgeving krijgen waar ze overspoeld zullen worden met aandacht en liefde.

Zullen ze een thuis met z’n drietjes vinden? We duimen! Mocht dat toch niet lukken dan zal de “afvaller” alleszins toch in een gezin moeten terecht komen waar soortelijk gezelschap is. Ze zijn immers veel te sociaal om alleen door het leven te gaan.