Moana & Francois

Moana en Francois kregen een liefdevol plekje bij een dierenvriend met veel tijd om hen te verwennen. Arthur blijft een beetje verweesd achter maar anderzijds heeft hij inmiddels andere vrienden gemaakt hier. Hij blijft ook nog schuwer momenteel dus voorlopig blijft hij beter hier om nog wat aan zijn zelfvertrouwen en vooral het vertrouwen in mensen te werken.

======================================

Arthur, Francois en Moana zijn 2 broertjes en 1 zusje, respectievelijk gecastreerd/gesteriliseerd en geboren ca 01/07/2018. Samen zijn ze opgegroeid in een kleine omgeving waardoor ze enorm op mekaar gesteld waren bij aankomst. We beseffen dat het geen makkelijke opdracht is om hen alle drie samen te plaatsen en ondertussen heeft Arthur andere vriendjes gemaakt. We zoeken dus een thuis voor Moana en Francois samen want zij hangen wel erg aan mekaar.

Qua karakters vullen ze mekaar ook mooi aan: Moana is zelfzeker en komt graag aandacht geven en vragen. Francois is voorzichtig. Hij ontdooit eens hij geaaid wordt maar in het begin vertrouwt hij geen vreemde mensen. Nochtans was hij niet angstig in de kleinere omgeving waar hij opgroeide dus we vermoeden dat hij gewoon onder de indruk is van de veranderingen. Dat maakt het ook erg belangrijk dat ze snel een huiselijke omgeving krijgen waar ze overspoeld zullen worden met aandacht en liefde.