Wonder

Nieuws van Wonder:

Hallo allemaal,

Ik hoop dat alle diertjes de hitte wat kunnen doorstaan.

Wonder heeft zich in elk geval naast de airco op de zetel geïnstalleerd. Uit de felle toch maar toch nog de koelte, wat een slim beest 😊 Vanmorgen heeft hij de tuin nog wat verkend, maar nu is het te warm om te bewegen voor hem. Ik had al een kleine update gegeven op de fb-pagina.

Hierbij enkele foto’s van Wondertje:

=================================

Wonder verhuisde naar een liefdevolle thuis waar hij zijn gekke ik mag zijn en als enige spinner dik in de watten zal gelegd worden. Zijn nieuwe personeel houdt van wat leven in huis… dan hebben ze met Wonder goed gekozen!

=================================

Wonder is een gecastreerde kater, geboren 08/2018. Dit is een hele bijzondere jongen! Hij heeft immers een aangeboren neurologisch probleem (niets levensbedreigend!) waardoor hij op het eerste zicht lijkt op een “HDAD-kat”.  Vooral als Wonder zenuwachtig is, bijvoorbeeld in een nieuwe omgeving, dan draait zijn hoofdje alle kanten op. Toch is hij een enorme lieverd die heel positief en speels door het leven gaat. Hij is zeer levendig maar hij kan ook heel rustig zijn.  Een tuin is zeker een pluspunt voor zijn ontwikkeling maar een binnenleven met veel speelgoed om zich uit te leven is ook prima.

Wonder kan met soortgenoten en honden leven maar hij is vooral gek op mensen!