Trio Rakker, Roxi & Rino

Hoe zalig toch! Ook dit trio mag samen blijven voor de rest van hun dagen. Voor verzorgers van zo’n leuk stel dat we hebben zien opgroeien is er niets zo mooi als dat ze ook nog samen kunnen blijven. Sowieso worden kittens steeds als duo’s geplaatst maar als het om drie nestgenootjes gaat en ze hangen echt aan mekaar dan willen we ze de kans niet ontnemen. Zo werden dit jaar al vijf trio’s geadopteerd.

Momenteel zijn er nog zo’n 2 trio’s ter adoptie en ook nog verschillende duo’s. Bij interesse om het gezin uit te breiden met jong geweld, graag even “hoe adopteren” lezen zodat je weloverwogen tewerk gaat.

Mama Rosalie zette dit superlieve trio op de wereld: Roxi, Rino & Rakker. Drie nestgenootjes, geboren ca 15/7/2020, die zo goed als altijd samen spelen en slapen. Ze hangen dus heel hard aan mekaar niettegenstaande er ook nog vele andere leeftijdsgenootjes rondlopen. Ook met hen zijn ze sociaal maar de band met mekaar is en blijft toch erg sterk. Daarom hopen we dat ze ook samen kunnen blijven voor de rest van hun leven.

Het zijn alle drie levendige kereltjes, zoals het hoort op hun jonge leeftijd dus ze brengen leven in huis maar ook veel liefde en vele lachwekkende taferelen. Veel boeiender en leuker dan alles wat op TV te zien is!  Het staat wel vast dat ze een tuin nodig hebben, één met veel ruimte en klimmogelijkheden.

Rakker is volledig wit en is doof; hij houdt zelfs van de stofzuiger! Roxi is een echte kroeler als hij moe is en komt dan graag op schoot. Rino is de rustigste van de drie. Ze zijn ook honden gewend.