Trofi

Trofi heeft een thuis gevonden bij mensen die vertrouwd zijn met het karakter van Oosterse kortharen. We hopen dat ze daar definitief op haar plaats zit.

================================

Trofi moet helaas terug een nieuwe thuis zoeken. Ze kwam in goede handen terecht bij een adoptant die echter niet vertrouwd is met het karakter van een Oosterse korthaar en haar een geschiktere thuis toewenst.

Ze werd binnen gebracht omdat haar baasje in hongerstaking was gegaan en daar moest deze lieverd helaas ook de gevolgen van dragen. Trofi was in de opvang lange tijd erg angstig; ze had duidelijk een trauma te verwerken. Ook de adoptant heeft even wat geduld nodig gehad maar ondertussen is ze helemaal open gebloeid. Nu echter is de adoptant tot de vaststelling gekomen dat zij niet de geschikte persoon is voor Trofi omwille van haar karaktervolle temperament.  Trofi is een Oosterse poes (geboren 06/’10) en daarvan is geweten dat ze vrij “(veel)eisend” zijn naar hun personeel toe.

Het liefst zouden we haar dan ook zien terecht komen bij mensen die kennis hebben van omgang met Siamezen zodat ze een warme definitieve thuis mag krijgen.