Vik & Snap

Deze lieverds, Vik en Snap, zijn de uitverkorenen om hun leventje verder samen én zorgeloos door te brengen bij adoptanten die eerder al een poes adopteerden. Zij maken hun gezinnetje compleet met nu vier olijke spinners.

================================================================

Vik & Snap zijn twee enorme lieverds die helaas minder geluk hebben gekend bij de aanvang van hun leventjes. Ze werden geboren bij malafide eigenaars die een hoop katten hun ding lieten doen. Gevolg: een hoop ellende! Zowat alle kittens die er gevonden werden, hadden oogontstekingen. Via een collega opvang kwamen uiteindelijk Vic & Snap naar ons omdat ze beiden blijvende schade hebben aan de oogjes.

Vik is volledig blind terwijl Snap enkel nog schimmen ziet. Deze broertjes hebben perfect leren leven met hun handicap dus ze willen zeker niet bestempeld worden als “zielig”. Ze zijn speels, levendig, avontuurlijk en vooral ook super aanhankelijk. Zoals elk kitten zijn zij ook actief. Het gebrek aan zicht maakt hen zeker niet minder speels. Eigenlijk hebben ze haast nooit anders gekend dus ze weten perfect om te gaan met hun handicap.

Deze twee broertjes (geboren ca 07/2020) kwamen hierheen omdat de kittenopvang die hen toekreeg het niet aandurfde om hen te plaatsen bij adoptanten. Wij zitten nog in tweestrijd. Ze voelen zich na twee dagen al heel goed thuis hier en zijn zeker niet ongelukkig. Anderzijds zijn wij ervan overtuigd dat ze enorm zouden genieten van een eigen gezinnetje waar ze alle aandacht voor zich krijgen. Natuurlijk zullen ze dan binnen moeten leven tenzij de adoptant een catproof omheinde tuin heeft. Een appartement is geen ideale thuis helaas want daar zijn ze veel te hevig voor.

Momenteel laten we de mogelijkheid open of ze geadopteerd worden of hier hun plekje voor het leven vinden. Alles zal afhangen van eventuele reacties die we ontvangen van kandidaat adoptanten. Heb je vragen over omgaan met blinde poesjes, aarzel dan niet ons te contacteren. Graag via mail met vermelding van de thuissituatie en het telefoonnummer.