Wilma

Wilma verhuist binnen een dikke week samen met Odi naar hun nieuwe personeel. We hadden nooit verwacht dat ze zo snel een thuis zou vinden maar gelukkig is haar gezondheid fel beter en als enorme lieverd wist ze de kandidaat adoptanten om haar pootjes te winden. Ondertussen was ze dik bevriend met Odi, zoals op de foto duidelijk te zien is en ook hij hoefde niet veel moeite te doen om in de gratie te vallen. Dit superlieve duo gaat een schitterende thuis tegemoet!

==============================================

Wilma werd afgestaan wegens overlijden van haar vrouwtje. Helaas kreeg de dame geen bijstand bij de verzorging van haar lieverd wat resulteerde in een erg geklitte vacht maar veel erger dan dat, was de toestand van haar mondje. Er moesten enkele tanden getrokken worden en toen constateerde de dierenarts een grote, verharde plek op haar tong. Er werd een biopt genomen en de uitslag van het labo gaf eosinofiel granuloom aan. Een typische auto immuunziekte die meestal voorkomt op plaatsen waar binnen- en buitenweefsel mekaar raken. Wij hadden al eerder zulke patiëntjes toegekregen maar dat het letsel op de tong zit, is de eerste keer.

Ze krijgt nu medicatie want gelukkig kan dit genezen! Gezien zij zo’n lieverd is die veel aandacht nodig heeft, hopen we dan ook dat het granuloom snel onder controle is zodat ze een eigen warme thuis mag krijgen want dat heeft ze ó zo nodig! Samen met Obi zijn het twee knuffelaars die samen vaak zorgen voor technische werkloosheid op kantoor…

Momenteel plaatsen we Wilma dus onder de vaste bewoners al hopen we dat ze weldra een thuis kan krijgen, al dan niet mits medische ondersteuning van ons.