Zip

Zip heeft veel geduld moeten koesteren maar is dan toch aan een warme thuis geraakt dankzij dierenvrienden die zijn karakter wisten te waarderen.

=========================================

Zip is een gecastreerde kater, geboren in 05/2013. Hij werd eind 2015 afgestaan omdat hij niet kon aarden op een appartement. Kort nadat hij was toegekomen, kreeg hij een thuis maar hij werd terug afgestaan wegens verhuis in juni 2016. Zip was toen echter plots veel schuwer geworden dan voordien wat maakte dat we gewacht hebben om de verdere evolutie in zijn gedrag te volgen.

Na een drietal weken was Zip hier weer helemaal tot rust gekomen en ondertussen is hij opnieuw een super lieve aandachtvrager. Hij heeft geen problemen met soortgenoten of honden en is zelf niet van het dominante type. Zip is een makkelijke poes in omgang die niet al teveel eisen stelt. Hij is een echte speelvogel die graag met jou speelt of zichzelf ook perfect alleen kan bezig houden.

Zip gaat graag buiten maar slaapt liefst binnen. Een thuis zonder soortgenoten is voor hem ook prima, zolang hij maar aandacht van mensen krijgt.