Kermit

Kermit verhuisde samen met Kisco. Een mooie combinatie gezien Kermit een zelfzekere soortgenoot wel kan gebruiken om los te komen in een nieuwe omgeving. We hopen uit de grond van ons hart dat het duo zich snel goed zal voelen bij hun nieuwe personeel! De adoptanten weten alleszins waar ze aan begonnen zijn en wilden hen kost wat kost een warme thuis gunnen. Een schitterende kans voor deze ex-sukkelaartjes!

=======================================

Kermit is een langharige, gecastreerde kater, geboren ca 05/2013. Hij maakt deel uit van een groep van 45 poezen die we toekregen nadat hun hoogbejaarde verzorgers hun “hobby” uit de hand lieten lopen door de dieren niet te steriliseren.

Kermit is een poes met hoog knuffelgehalte; alleen hij wil (nog) niet knuffelen! Hij blijft teruggetrokken en schuw, hoewel er al een grote verandering is. We zijn ervan overtuigd dat dit te maken heeft met alles wat hij meegemaakt heeft en dat hij mits liefde en geduld een aangename huispoes zal worden net als de anderen van zijn groep. Hij moet terecht komen bij mensen die hem tijd gunnen en hem niet teveel forceren. De hulp van één van zijn sociale lotgenoten is daarbij absoluut een noodzaak.

Hij is geen poes om constant binnen te houden; hij houdt van stoeien in de tuin met zijn soortgenootjes. Net als zijn lotgenoten is Kermit een ideale huisgenoot voor dierenvrienden die gewoonweg een dier willen helpen ongeacht wat ze van het dier kunnen terug verwachten.