Snoep-, Stroop & Bieractie

Datum/Tijd
Date(s) - 04/11/2019 - 15/12/2019
00:00


Bestellingen voor afhaling in het weekend van 30/11 zijn afgesloten. Maar de actie wordt verlengd!

als je nu bestelt dan kan je afhalen/beleverd worden vanaf 22 december.  Je kan nog bestellen tot en met 15 december!

============================================

Om ons steeds aangroeiende aantal bewonertjes te helpen zodat ze alle nodige zorgen kunnen krijgen en zorgeloos kunnen genieten van hun stukje paradijs op aarde verkopen we vanaf 04/11 tot en met 1/12 een heerlijk assortiment lekkernijen.

De wafels zijn ambachtelijk vervaardigd. Het poezenbier is Belgisch ten top! De stroop is ambachtelijk, Belgisch én zonder toegevoegde suikers: gezond! Vanaf deze week zal je in elke nieuwsbrief een origineel recept vinden met de stroop die je kan aankopen. Ben je nog niet ingeschreven op de nieuwbrief? doe het dan nu!

Steun de diertjes door mee te smullen!

Het bestelformulier vind je hieronder. Je kan jouw bestelling hier invullen en doorzenden of je kan het bestelformulier afdrukken en doorsturen via mail : filip@hetdierenthuisje.be

Afhalen kan je bij Het dierenthuisje te Geel op zaterdag 30/11 of op onze winteropenthuisdag op 1/12. Je kan ook kiezen voor het ophaalpunt te Merksem of Schilde en nu zelfs in Limburg. De exacte adressen bezorgen we je eens je besteld hebt. Ook de datum om haar daar op te halen wordt dan afgesproken. Ken je iemand die jouw bestelling van hieruit wil meenemen dan mag je de naam van die persoon vermelden.

SMAKELIJK !!!!

22/12/19 tussen 11u en 16u in Het Dierenthuisje, Rendersvensedijk 4, GeelPer afpsrpraak via uw verkoper te ... (vul hieronder aan)