ONLINE ROMMELMARKT in plaats van Zolderverkoop ten voordele van de bewonertjes

Datum/Tijd
Date(s) - 01/07/2020 - 31/08/2020
Hele dag


ons eerste ONLINE   EVENT!!!

Nu met mogelijkheid om op afspraak te komen bezichtigen

Verlengd tot eind augustus

wegens gebrek aan noodzakelijke inkomsten van andere evenementen

Ten gevolge van de huidige situatie kan de zolderopruiming op zondag 17 mei niet doorgaan. Echter door de enorme drukte in de opvang en de vele dieren die verzorging nodig hebben, zijn de inkomsten van het oorspronkelijk geplande event wel van groot belang. Sinds Februari kregen we alleen aan poezen maar liefst 80 dieren toe. De meeste van hen kregen ondertussen een liefdevolle thuis maar anderzijds zijn er nog heel wat die hopen op een eigen plekje én dan zijn er natuurlijk ook de diertjes die niet direct plaatsbaar zijn en onze vaste groep bewoners vervoegen.
Logisch dus dat het gebrek aan de inkomsten van de zolderverkoop die nu niet kan doorgaan een groot probleem is! Dat gaan we proberen te compenseren met onze eerste online verkoop. DAAROM starten we met de online verkoop van vele interessante koopjes.

Het is een hels werk om alles wat we op de rommelmarkt wilden aanbieden op de webshop te plaatsen. Wekelijks worden er producten toegevoegd dus hou het zeker in de gaten als je een koopje wil doen én daarbij onze diertjes wil steunen!
Doe aub mee voor hen en sla je slag!

*Geregeld NIEUWE PRODUCTEN
*Lage prijzen
*Alles ten voordele van de dieren
*Mogelijk om een bod uit te brengen voor grotere afname
*Afhalen/leveren bij Het dierenthuisje of vrijwillig afhaalpunt in jouw omgeving kan op afspraak en mits inachtname van de opgelegde maatregelen
*Levering per post mits portkosten

=================================================================

Anulatie zolderverkoop omwille van Corona Crisis

Zoveel mooie spullen staan er op zolder stof te vergaren én daar willen we wat aan doen. We halen de zolder leeg en zetten dit alles te koop ten voordele van onze bewonertjes.

Waar? Op het terrein van Het dierenthuisje

Wanneer? Op zondag 17 mei tussen 11u en 17u

Alle opbrengst gaat volledig naar de bewonertjes van Het dierenthuisje.