Cybo vergeet zijn redster nooit!

Onlangs kwam de dame nog eens op bezoek die ervoor zorgde dat Cybo bij Het dierenthuisje terecht kwam na bedreiging door onverdraagzame buren.

Telkens weer is het een heel blij weerzien. Hij zal zijn verzorgster/redder nooit vergeten; dat is heel duidelijk! Ondertussen is Cybo al bijna 5 jaar bij ons maar hij zal zijn grote liefde aldus nooit loochenen. Een ongelooflijke dankbaarheid toont hij haar door direct aan te komen rennen. Overal waar ze loopt, gaat hij met haar mee. Mocht ze niet op een appartement wonen, was hij al lang verhuisd maar binnen blijven is voor Cybo dan weer niet weggelegd.

Gelukkig is hij ook tevreden met ons maar nooit zullen wij zijn liefde krijgen zoals hij die voorbehoudt voor die ene grote liefde.

============================================

Cybo is een zoveelste slachtoffer van de onverdraagzaamheid van onze maatschappij. Deze zwerver zat al meer dan een jaar op dezelfde plek waar hij eten kreeg en onderdak in de garage van zijn verzorger. Hij deed niemand kwaad e had er zo zijn eigen leventje opgebouwd.

Doch de buurman kon niet verdragen dat de poes daar rond hing en begon de huisbaas van de verzorger erover te informeren en onder druk te zetten. Na heel wat maanden over en weer getrek bleek er geen praten meer mogelijk.

Cybo is ondertussen al goed thuis maar toch bloeit hij pas echt helemaal open als zijn getrouwe verzorgster hem komt opzoeken. Zodra hij haar stem hoort, loopt hij op haar toe en dan is hij plots een hele sociale en toegankelijke poes.

Hopelijk leert hij binnenkort dat er meer goede mensen zijn met de beste bedoelingen. Hij is nog maar ongeveer vier jaar dus dat kan nog wel aardig veranderen!