Pinkie geniet van het lentezonnetje

Update 08/04/2019:

Pinkie wordt dit jaar in juni 14 jaar maar dat zou je hem niet aangeven…op zijn hangbuikje na dan misschien. Dat heeft hij echter al sinds hij toekwam in 2009. Een dagje zon doet deze jongen open bloeien. Natuurlijk doet het zonnetje iedereen goed maar laat Pinkie nu net een fervente zonneklopper zijn. Het was nog iets te fris naar zijn aanvoelen om -zoals hij zo vaak doet- zijn buik naar de zon te richten. Nochtans lag hij al wel zonnebadend op zijn ruggetje bij die erg vroege lentedagen in Februari. Hij is het levende bewijs dat het zonnetje goed is voor de gezondheid.

===============================================================

Deze jongen (° ca 06/2005) kwam toe op 28 mei 2009 samen met een zestal lotgenoten. Ze werden aan de deur gezet nadat het baasje gestorven was en de dochter het huis leeg wilde voor verkoop. Alle anderen kregen een goede thuis maar Pinkie was schuchter en kreeg geen kans. In juni 2011 nadat hij ruim twee jaar bij ons vertoefde hebben we besloten hem niet meer te verhuizen. Hij voelt zich hier goed in de groep en zit liefst van al op zijn klimrek in de tuin. Van daaruit kan hij gans de tuin zowat overschouwen. Ons vertrouwt hij ondertussen maar vreemde mensen bekijkt hij nog steeds vanop een afstandje. Toch is Pinkie een lieve kroeler als hij maar wat tijd krijgt.