Marjo: populaire nieuwkomer

Marjo kwam toe als bange zwerver zo’n maandje geleden. Hij kwam al een tijdje eten op de plek waar hij door twee dames gevoederd werd. Gelukkig maar want dat maakte dat Marjo niet onderkomen was niettegenstaande hij gans de winter buiten had moeten doorbrengen. Het was duidelijk niet zijn eigen keuze geweest! Toen hij bij ons toekwam na een ommetje gemaakt te hebben bij de dierenarts voor castratie, liep hij niet paniekerig uit de mand. We konden hem aaien en hij ging vrij rustig op zoek. Toch veranderde dat snel want de dag na zijn aankomst verdween Marjo in de tuin. We zagen hem overal en nergens. Hij nam duidelijk afstand en dat respecteerden we. We hebben een drietal weken geduld moeten hebben en toen begon hij ons weer op te zoeken. Ondertussen loopt Marjo vrij gerust rond, zowel binnen als buiten en ontwikkelt hij zich tot één van de meest favoriete kroelers naar de vrijwilligers toe. Hij is dus goed bezig om iedereen rond zijn pootje te draaien!

We verwachten dat hij binnen x-aantal tijd mag verhuizen van vaste bewoner naar “ter adoptie”. Afwachten maar!