Zeven sukkels die hopen op een nieuwe start

Zo’n drietal weken geleden kwamen er zeven poezen toe die maar liefst een jaar alleen hadden moeten doorbrengen in het ouderlijke huis nadat hun beide verzorgers overleden waren. De enige die ze zagen waren de buren die hen dagelijks van eten en drinken voorzagen. Ook voor het afscheid met hun verzorgers zagen ze weinig andere mensen dus de shock was voor deze zeven spinners erg groot toen ze gevangen werden en hier terecht kwamen.

Eindelijk zijn ze tot rust aan het komen en dus is het de hoogste tijd om voor hen terug plekken te zoeken waar ze verwend zullen worden. Het spreekt voort zich dat ze veel liefde gekend hebben maar ook rust dus we opteren voor deze poezen gezinnen zonder jonge kinderen.

Hier stellen we alvast drie van hen voor die momenteel zeker klaar zijn om de stap te zetten.  De andere vier hopen we eerstdaags ook te kunnen vermelden maar ze hebben nog wat overredingskracht nodig. Wie echter begrip heeft voor hun situatie en plaats heeft in huis en hart voor een poes of duo dat hier niet durft te onstpannen, is ook zeker welkom om met hen kennis te komen maken.

Dot

Pol

Prunella