Twee gelukkige kittentrio’s

Kittens worden steeds twee aan twee geplaatst om veel verdriet en treuren en frustratiegedrag te voorkomen, maar wat doe je als ze met z’n drieën uit één nestje komen en ze allemaal even hard aan mekaar hangen? Dan sta je voor de hartverscheurende keuze : wie hoort het meest bij wie? Tenzij het een geluksdag is en beide kandidaat adoptanten beslissen om de keuze niet te maken!

Deze nestgenootjes hadden heel veel geluk om uitverkozen te worden door grote dierenvrienden die plek in hun huis en in hun hart hebben om ze samen te adopteren.

Beide adoptanten kozen bewust om de drie kittens uit één nestje samen te adopteren. Uiteraard is dat het prachtigste geschenk dat zij kunnen krijgen maar het is ook zalig voor het pleeggezin en voor ons. Samen dragen we immers de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de lieverds zo goed mogelijk terecht komen en wat is er dan mooier dan dat ze samen kunnen blijven spelen, slapen, knuffelen,…

Dat zijn weer eens zes gelukkige kittentjes! Nota bene: de rechtse foto is het trio van de huichelaar die zogezegd de kittens op de parking in een doos had zien dumpen. Voor wie dit verhaal niet kent, klik hier