Dump

Dump ging helaas plots heel erg snel achteruit en heeft slechts een klein jaartje nog kunnen genieten van een zorgeloos vrij leventje hier. Stilaan kwam hij los maar we hebben niet de tijd gekregen om hem helemaal voor ons te winnen. Pas op het laatst liet hij zich verzorgen maar toen was het helaas al te laat.

======================================

Bij ons sinds 01/02/2019

Dump werd werkelijk gedropt. Als zwerver moest ze ergens weg. Volgens de vrouw die haar binnen bracht, was ze er niet meer welkom en het dier wat te oud om op straat te laten zitten; zo oordeelde ze. Nog voor we het goed en wel beseften, stond ze daar met de kat; althans ze was afgezet bij onze dierenarts die het bericht mocht overbrengen.

Niet bepaald collegiaal verantwoord te noemen. En daar hadden we er weer een angstige zwerver bij die veel liever op zijn vertrouwde plekje was gebleven!

Het heeft maanden geduurd alvorens Dump zich durfde te laten zien als er iemand rond liep op het terrein. Pas een half jaar later konden we hem eindelijk van dichtbij zien. Ondertussen is hij het leven hier gewend maar hij blijft buiten. Enkel in de kleine, onverwarmde huisjes gaat hij wel eens schuilen maar zelfs niet in de chalets waar hij lekker warm zou kunnen liggen.

Hopelijk ontdekt hij toch nog de luxe die hij ter beschikking heeft…