Kamiel

Bij ons sinds 09/05/2019

Kamiel was een zwerver die reeds enige tijd bij een dame in de tuin vertoefde. Het baarde zijn verzorgster zorgen dat hij steeds in weer en wind zat en dat ze hem niet meer kon geven dan een klein schuilhokje.  Hij had in niemand vertrouwen behalve in zijn , door hem uitverkozen, verzorgster.  Het was dan ook met lood in de schoenen dat ze hem hier bracht maar gezien hij binnen wilde komen en haar seniorkat dat absoluut niet zag zitten, stond ze voor deze zware opdracht. De buren waren immers helemaal niet katgezind en hadden al gedreigd om hem iets aan te doen.

Eerst was Kamiel erg angstig in de nieuwe omgeving. Gelukkig kwam zijn ex-verzorgster hem geregeld bezoeken en dat heeft ervoor gezorgd dat hij hier helemaal opengebloeid is.  Vijf maanden later kunnen al meerdere mensen hem aaien maar telkens zijn trouwe verzorgster hem komt opzoeken, bloeit hij nog meer open. Dan nestelt hij zich zelfs op haar schoot. Dat is voorlopig nog enkel haar privilege.

Met de soortgenootjes kan hij heel goed opschieten en ook de honden heeft hij leren vertrouwen. Zijn buitenleventje heeft hij geruild voor een knus plaatsje binnen in de Snoezel.