Kamiel

Update 10/06/2019: Kamiel staat even “on hold”. Hij was te erg gestresseerd in de unit waar hij eerst werd in ondergebracht. Kamiel houdt duidelijk niet van beperkte ruimte. hoe grot de unit ook is, het idee van opgesloten te zitten, maakte hem triest. Hij wilde niet meer eten en werd apathisch. helaas kwam er ook niet direct een geïnteresseerde kandidaat adoptant wat maakte dat we Kamiel noodgedwongen de vrijheid gunden op het omsloten terrein. Natuurlijk heeft hij nu wel een stap terug gezet op gebied van contact met mensen.  Dat moet eerst terug groeien alvorens we hem een eigen thuis kunnen gunnen. Hopelijk komt hij snel tot inkeer zodat hij de kans op een nieuw leven in een liefdevolle omgeving niet laat gaan.

=============================================

Kamiel is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2011. Hij heeft noodgedwongen lange tijd op straat geleefd tot iemand op zoek ging naar een plek waar hij een beter bestaan zou krijgen. Hij kreeg dan wel eten op één adres maar de buren waren alles behalve dierenvrienden met als gevolg dat hij erg in stress zat. Hij wilde heel graag bij zijn verzorgster gaan inwonen maar dat liet de poes van deze dame absoluut niet toe.

Eerst was Kamiel erg angstig in de nieuwe omgeving maar ondertussen wordt hij graag geaaid. Helaas blijft hij in de opvang gestresseerd dus zou het erg mooi zijn als hij een eigen thuis kon krijgen. Hij is niet dominant van aard en kan met soortgenoten om.

In het begin heeft Kamiel wat tijd en veel zachtheid nodig om te ontplooien maar we zijn ervan overtuigd dat mits veel liefde en wat geduld deze lieverd helemaal zal ontplooien en een schat van een huisgenoot zal worden.