Kari

Na 4 jaar genieten, is Kari van ons heengegaan. Ze heeft nog enkele mooie, onbezorgde jaren gekend na haar trieste leventje. haar nieren waren aangetast door ondervoeding en dat heeft zich helaas op veel te vroege leeftijd geuit. De nieren blokkeerden enkele weken nadat de verontrustende bloeduitslag toekwam. Het was een wonder dat ze nog die enkele weken verder heeft kunnen genieten aldus het labo en de dierenarts.

===================================================

Bij ons sinds 02/03/2016

Kari maakt deel uit van de grote groep die we toekregen nadat hun hoogbejaarde verzorgers hun hobby uit de hand lieten lopen door de dieren niet te steriliseren. Geen van deze dieren hebben de luxe gekend van een warme omgeving, lekker eten of enige medische zorgen. Integendeel, ze kwamen allen in erg onderkomen toestand aan en heel wat van hen hadden ernstige medische problemen. Gelukkig konden we de grootste groep wel een thuis geven na een herstel van maanden. Voor sommigen zelfs jaren.

Ook Kari hoopten we nog te kunnen herplaatsen maar ze bleef te schuw en had nood aan één van haar even schuwe lotgenootjes wat het zowat onmogelijk maakte om haar nog te verplaatsen naar een nieuwe omgeving.

Gelukkig hebben we het ook effectief niet gedaan want zelfs meer dan drie jaar later blijft Kari schuw naar mensen toe. Ze geniet op haar manier van een rustig luxeleventje waar alles mag en niets moet en ze zoekt nog steeds haar lotgenootjes op die net als zij blijven hangen zijn doordat ze liever niet teveel mensen in hun buurt hebben.