Kelly

Kelly & Kwido kregen samen een rustige thuis waar ze tijd krijgen om te ontplooien en tot rust te komen.

========================================

Kelly is een gesteriliseerde kattin, geboren ca 2014. Deze poes maakt deel uit van de grote groep die we toekregen nadat hun hoogbejaarde verzorgers hun hobby uit de hand lieten lopen door de dieren niet te steriliseren. Geen van deze dieren hebben de luxe gekend van een warme omgeving, lekker eten of enige medische zorgen. Daar hebben wij alvast een stukje verandering in kunnen brengen door ze op te vangen in een verwarmde omgeving, hen te verwennen met lekker eten, aandacht en knuffels én door het toedienen van de nodige medische zorgen.

De dieren die we bij “ter adoptie” vermelden, werden allen gesteriliseerd/gecastreerd, ontwormd evenals behandeld tegen andere parasieten en ondergingen een volledige screening door de dierenarts. Bij adoptie van één van deze dieren geven we sowieso een volgende ontwormingsproduct mee gezien dit binnen enkele weken moet herhaald worden. Uiteraard geven we de adoptanten ook alle informatie over de specifieke medische toestand of zorgen mee alsook eventuele medicatie die nog zou gegeven moeten worden wat afhankelijk is van het dier. We hebben nog niet de tijd kunnen maken om van elk dier een mooie foto te maken maar het mag duidelijk zijn dat het uiterlijk geen reden mag zijn om wel dan niet één of meerdere van deze sukkels te adopteren.

Specifieke medische toestand van Kelly:

Kelly was net als alle andere volwassen kattinnen zwanger bij sterilisatie. Ze krijgt omwille van de zwaardere sterilisatie ingreep nog enkele dagen antibiotica. Verder geen medische opmerkingen. 

Qua karakter is Kelly een lieve poes maar ze is erg onder de indruk. Ze is -net als andere andere lotgenoten- erg sociaal met soortgenoten. Kelly heeft ook echt nood aan soortelijk gezelschap als ruggesteun wat maakt dat zij best kan geadopteerd worden met één van haar lotgenoten. Voor Kelly is het voornaam dat ze gauw een poeswaardige thuis krijgt die haar wat geborgenheid kan bieden.