Libo heeft meer vrijheid nodig

Libo kreeg zijn vrijheid en dankzij de oproep voor deze vrijbuiter kregen we nog enkele reacties om angstige zwervertjes een vrij maar wel onbezorgd leven te bezorgen.  Er mogen dus nog enkele sukkeltjes van zwervertjes die teveel angst hebben van mensen om in huis te leven, verhuizen naar een veilige omgeving waar ze voorzien worden van eten en drinken maar waar geen hoge eisen gesteld worden naar mensen toe.

Ken je nog een adres voor zulke diertjes? laat het dan zeker weten aub. Dit is vaak hun enige hoop.

===========================================================

Libo kwam bij ons toe eind mei van dit jaar als een bange zwerver die aan een taverne zijn toevlucht zocht maar daar niet langer welkom was.  Stilaan is hij open gebloeid maar hij blijft schuw naar mensen. Het grote probleem hier is dat Libo meer vrijheid nodig heeft en minder soortgenoten. Hij brengt enorm veel stress in de groep met alle gevolgen vandien.

Daarom moeten we DRINGEND op zoek voor hem naar een plek waar hij zijn gangen kan gaan. Uiteraard moet hij naast eten en drinken, een plek hebben waar hij beschut kan liggen voor regen en wind (een stal, tuinhuis, garage,…). Libo is een enorm goede jager dus voor iemand die een natuurlijke muizen- of rattenvanger zoekt, is hij een ideale kandidaat.

Of hij zich ooit zal laten aaien, kunnen we niet zeggen maar hij heeft alleszins al wel heel wat meer vertrouwen gekregen in mensen. Toch zeker niet voldoende om in huis te leven.

Werkwijze: voor angstige zwervers zoals Libo vragen wij geen adoptiegeld. Elke poes is sowieso gecastreerd/gesteriliseerd, gechipt + geregistreerd. we blijven net als bij sociale huispoezen paraat met raad en daad.