Micky

Micky hoefde niet naar de opvang te komen dankzij het delen van het bericht! We hebben de kandidaat adoptant in contact gebracht met zijn huidige verzorgers en het klikte. Micky verhuist op 2 juni. Hoera! Weer een poes die we veel stress hebben kunnen besparen.

Help ons de vier oudjes te herplaatsen op deze manier door het bericht te delen aub! Het heeft wel degelijk zin!! Ze hebben nog tijd tot 30 mei… de tijd dringt dus!

==============================

Micky is een gecastreerde kater, geboren  in 2011. Deze lieverd kwam bij de huidige eigenaar terecht na het overlijden van zijn vrouwtje, de buurvrouw.  Helaas kan hij daar niet blijven doordat de huispoes zich te onderdanig gedraagt ten opzichte van Mickey en eronder lijdt.

Micky is een lieve poes die graag buiten gaat maar hij heeft ook veel aandacht en vriendschap nodig. Hij houdt van een rustige thuis. Dus liefst een thuis zonder jonge kinderen of honden. Hij houdt van mensen maar hij moet eerst rustig kennis kunnen maken. Naar soortgenoten stelt hij zich eerder dominant op.

Dit is een aanhankelijke aandachtvrager en -gever voor wie een rustige thuis kan bieden en waar hij  liefst als enige poes verwend wordt.