Sofie

Sofie heeft een warme thuis gevonden zonder dat ze eerste in de opvang terecht moest komen. Nu kan ze verder genieten zonder al teveel stress te moeten doormaken.

=============================

Sofie, een gesteriliseerd kattinnetje van 8 à 9 jaar moet helaas een nieuwe thuis zoeken vanwege opname van haar trouwe verzorgster in een tehuis. Sofie verblijft momenteel alleen in huis en wordt tijdelijk nog verzorgd maar natuurlijk mist ze gezelschap en is deze situatie niet lang leefbaar voor haar.

Het liefst ligt ze knus binnen, maar toch gaat ze ook eens graag een wandelingetje buiten maken. Ze is echter geen vrijbuiter en gaat dan ook nooit ver weg. Deze lieverd is het trouwe gezelschap geweest van een oudere dame en is dus een rustig en comfortabel leventje gewend. Dat willen we graag voor haar verder zetten dus hopen we dat ze rechtstreeks een nieuwe thuis kan vinden zonder eerst de stress te moeten ondergaan van een tijdelijke opvang hier. Naar vreemde mensen is ze in het begin wat argwanend, of eerder voorzichtig, maar dat verandert snel eens ze je kent. Dan wordt ze haar speelse en aanhankelijke ik terug. Ze ontwijkt ruzie met soortgenoten en is onderdanig. Het ideale is dan ook dat ze als enige poes zou terecht komen in een rustig gezin zonder kleine kindjes.

Wie graag kennis maakt met Sofie kan ons mailen: info@hetdierenthuisje.be

Wij brengen je dan graag in contact met de persoon die zich momenteel het lot van Sofie aantrekt.