Stimpy

16/09/2014:

Helaas heeft Stimpy geen eigen huisje meer gekregen. We hebben vandaag afscheid van hem moeten nemen. De laatste dagen merkten we op dat hij minder goed at en vrij afwezig was. De grote kroeler hield zich afzijdig en begon steeds meer koude plekjes op te zoeken wat een teken aan de wand is.

We hebben dan ook niet langer gewacht totdat de nieren volledig zouden blokkeren of totdat hij in coma zou gaan. Stimpy is dierwaardig en in alle rust thuis ingeslapen. We hebben hem nog drie maanden mogen verzorgen en koesteren; op zich natuurlijk veel te kort maar anderzijds heeft hij gezien zijn medische toestand toch nog een mooi extraatje gekregen.

==========================================

Stimpy is net als lotgenoot Blob op zeventienjarige leeftijd op zoek naar een nieuwe liefdevolle thuis wegens opname van hun vrouwtje.  Stimpy heeft hetzelfde liefaardige karakter als Blob maar zijn uiterlijk is net het tegenovergestelde. Hij heeft namelijk schildklierproblemen waardoor hij erg mager is. Hij krijgt hiervoor nu medicatie waarop hij zeer positief reageert.  Verder staan zijn pootjes wat krom door arthrose maar hij geniet en geeft zeker nog niet op!

Net als zijn dikkere lotgenoot is ook Stimpy heel sociaal met soortgenoten en honden. Voor hem telt hetzelfde verhaal: hopen dat er nog iemand hem die rustige oude dag wil gunnen. Het liefst zouden Blob en Stimpy samen een plekje krijgen voor hun oude dag want ze zijn dikke vrienden en slapen meestal samen in dezelfde mand.