Toetsie

Gelukkig werd Toetsie vandaag uitgekozen door een grote dierenvriend die haar de kans wil geven om tot rust te komen. Duimen maar dat ze zich nu snel herpakt en nog wat kan genieten van haar oude dag.

===========================================

Toetsie is het poesje dat op 9/07/’13 bij ons toekwam via onze collega’s van Het Blauwe Kruis. Het sukkeltje van 14 jaar was er terecht gekomen wegens overlijden van haar baasje en maakte er geen kans op adoptie. Ze was door de stress ook al ziek geweest en de situatie leek voor haar uitzichtloos.

We hoopten haar hier terug te kunnen opkrikken maar helaas kan zij het ook bij ons absoluut niet wennen. Toetsie is erg ongelukkig en dat resulteert in stress wat dan weer ziekte als gevolg heeft. Een vicieus cirkeltje dat we -ondanks heel wat moeite- niet doorbroken krijgen. Helaas kunnen we ook geen betere foto maken gezien ze zich steeds verstopt.

Onze laatste hoop om Toetsie te helpen is iemand vinden die haar een eigen rustige thuis wil bieden zodat ze haar oude dag waardig kan doorbrengen. Ze is momenteel mokkig maar desondanks zal ze niet slaan of bijten. We zijn ervan overtuigd dat ze wel zal open bloeien als ze in een rustige omgeving terecht komt waar ze aandacht krijgt en niet teveel drukte rond zich moet verdragen. Toetsie kan met andere poezen maar zoekt ze niet op.

Welke grote dierenvriend wil dit sukkeltje een thuis bieden zodat ze eindelijk terug wat kan bekomen?

Dit is een erg dringende oproep gezien Toetsie hier heel snel oud wordt en we vrezen dat we haar -door het ontbreken van levenslust- weldra gaan verliezen.